China Light Utrecht

Botanische Tuinen

t/m
Koop E-tickets

CHINA LIGHT UTRECHT VAN 21 NOVEMBER 2014 T/M 4 JANUARI 2015

Twee jaar na het succes in Rotterdam strijkt het China Light festival opnieuw neer in Nederland. Dit keer is het de beurt aan de Botanische Tuinen op de Uithof waar van 21 november 2014 t/m 4 januari 2015 tientallen lichtsculpturen te bewonderen zijn. Bijpassende Aziatische hapjes en drankjes en optredens maken een bezoek compleet.

Een bezoek aan China Light Utrecht duurt ongeveer 1,5 uur. 

Blijf op de hoogte van China Light Utrecht via Facebook!

90.000 bezoekers!

China Light Utrecht sloot 4 januari haar poorten. Bezoekers stonden de weken daarvoor rijen dik voor de poort van dit Chinese lichtspektakel. 2 januari 2015 was over de gehele periode gezien de drukste dag met bijna 7.000 bezoekers. Het evenement trok tussen 21 november 2015 en 4 januari 2015 ruim 90.000 bezoekers. Op de zaterdagen en in de kerstvakantie was het in de Botanische Tuinen Utrecht bomvol.

Opening China Light Utrecht

China Light Utrecht werd 21 november door Burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, een vertegenwoordiging van de Chinese Ambassade, Qingchao Fang en voorzitter van College van Bestuur van de Universiteit Utrecht, Marjan van Oudeman, feestelijk geopend. Met het overhalen van een enorme hendel gaven zij het startsein aan dit Aziatische sprookje. We zijn tot 4 januari 2015 open voor publiek. Wees welkom! 

Voorproefje van China Light Utrecht

De trailer hieronder geeft je alvast een voorproefje van wat je straks kan verwachten in de Botanische Tuinen bij China Light Utrecht.